Lyofilizovaná malina v bielej čokoláde s malinovým práškom 200 g
Kód: 856954Podrobný popis
Dvojitá porcia lyofilizovaných malín vám v ústach rozohrá symfóniu chutí. Najskôr vás na jazyku poštekli kyselkavá chuť malinového prášku. Vzápätí vám chuťové poháriky pohladí jemná biela čokoláda . A hneď na to chrumkne celá lyofilizovaná malina a dokončí koncert príjemne sladkokyslou chuťou . Táto kombinácia skrátka patrí k sebe a poteší aj tých, ktorí si na sladkom bežne neujíždí.
Najskôr maliny prejdú lyofilizáciou – sušenie mrazom. To z nich odstráni takmer všetku vodu, ale o nič iné neprídu. Ponechajú si svoju čerstvú chuť, krásne červenú farbu aj väčšinu vitamínov. Potom sa obalí v bielej čokoláde a pre extra porciu malinovej chuti ešte v prášku z rozdrvených lyo malín .
Táto dobrota má iba jednu nevýhodu. Akonáhle ochutnáte jeden kúsok, obvykle zmizne celé vrecko rýchlosťou blesku. Našťastie nemusíte mať veľmi veľké výčitky! Lyofilizované maliny sú zdrojom vitamínov .
Ako si vychutnať mrazom sušené maliny v čokoláde?
Zobnite si lyofilizovanú malinu v čokoláde namiesto čokoládových cukríkov a iných sladkostí. Pridajte pár guličiek do cereálií a vytvorte gurmánske raňajky. Alebo obdarujte svojich blízkych originálnym darčekom – ideálny pre milovníkov orieškov a sušeného ovocia v čokoláde.
Lyofilizované maliny sú plné vitamínov a minerálov
- Mrazom sušené maliny si zachovali väčšinu vitamínov a minerálov ako čerstvé plody.
- Maliny obsahujú veľa vitamínu C, v 100 g čerstvých plodov sa ukrýva približne tretina odporúčanej dennej dávky.
- Radí sa k druhom ovocia, ktoré majú relatívne málo cukru. Obsahujú množstvo vlákniny a žiadny škrob.
- Maliny vynikajú v obsahu antioxidantov.
- Obsahujú aj niektoré minerály, najmä mangán, draslík, vápnik, horčík a železo.
Čo je lyofilizácia?
Lyofilizácia alebo sušenie mrazom prebieha za veľmi nízkej teploty a tlaku. Tak dochádza k sublimácii - voda prechádza z pevného priamo do plynného skupenstva. Vďaka tomu sa z ovocia odparí len voda bez toho, aby sušenie negatívne ovplyvnilo jeho nutričné hodnoty. Lyofilizované ovocie takmer nestratí živiny, vitamíny ani minerály. Navyše si zachová prirodzenú chuť, vôňu i farbu, a tak je takmer na nerozoznanie od čerstvého ovocia.
Prečo nakúpiť lyofilizované maliny v čokoláde
- celá lyofilizovaná malina vo vnútri každej guličky
- chrumkavá štruktúra
- znovuuzatvárateľný obal
Zloženie: Biela čokoláda 90% (cukor, kakaové maslo, sušené mlieko , sušená smotana , emulgátor: lecitíny; prírodná vanilková aróma), mrazom sušené maliny 7%, prášok z mrazom sušených malín 1,2%, leštiaca zmes (tapiokový škrob, cukor, leštiaca látka: šelak).
Výrobok môže obsahovať stopy arašidov, škrupinových plodov, obilnín obsahujúci lepok, sóje a sezamu.
Krajina pôvodu: EÚ
NUTRIČNÉ HODNOTY (na 100g) | |
Soľ (%) | 0,13 |
Tuky (%) | 42 |
-> z toho nasýtené mastné kyseliny | 26 |
Proteín (%) | 6 |
Vláknina (%) | 2,8 |
Sacharidy (%) | 50 |
-> z toho cukry | 48 |
Energia | 599 Kcal / 2491 KJ |
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Dodatočné parametre
Kategória: | Mrazom sušené ovocie |
---|---|
Hmotnosť: | 0.2 kg |
EAN: | 8594204892209 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.